این رویداد خاتمه یافته است و اطلاعات موجود در این سایت صرفا جنبه آرشیو دارد

:: اخبار

تمدید مهلت ثبت نام و تغییر تاریخ برگزاری همایش ملی آینده پژوهی و رسانه

نظر به استقبال و پیگیری های مکرر برخی از پژوهشگران گرامی مبنی بر تمدید مهلت ارسال مقالات و ثبت نام در همایش همایش ملی آینده پژوهی و رسانه، مهلت ارسال مقالات و ثبت نام نهایی تا 30 خرداد ماه تمدید و تاریخ برگزاری این همایش به 21 تیر ماه موکول گردید.

فراخوان دعوت از اساتید و دانشجویان محترم

در راستای برگزاری هر چه با شکوه تر و پر بار تر "همایش ملی آینده پژوهی و رسانه " از کلیه صاحبنظران، اساتید و دانشجویان محترم و علاقمند به مباحث مرتبط با محورهای کنفرانس به منظور ارائه دستاوردهای علمی و پژوهشی دعوت به عمل می آید.

عدم امکان ویرایش مقالات پس از پذیرش

نویسندگان محترم دقت نمایند که پس از اعلام نتیجه داوری و در صورت پذیرش مقاله خود، امکان هیچگونه تغییر یا ویرایش را نخواهند داشت. بنابراین نویسندگان باید در اسرع وقت و تا پیش از قرار گرفتن مقاله در پروسه داوری، نسبت به اصلاح مقاله خود اقدام نمایند.

نمایه سازی مقالات در سایت سیویلیکا و پایگاه کنسرسیوم محتوای ملی

از آنجاییکه همایش ملی آینده پژوهی و رسانه تحت حمایت رسمی و مورد تایید سیویلیکا (ناشر تخصصی کنفرانس های کشور) برگزار می گردد، لذا تمامی مقالات پذیرفته شده کنفرانس، در سایت سیویلیکا درج و در پایگاه کنسرسیوم محتوای ملی، به نام نویسندگان مقالات نمایه و ثبت ملی خواهد شد و کد ملی (COI) (Civilica Object Identifier) به آنها اختصاص می یابد.

دریافت گواهینامه

فایل های مورد نیاز

پوستر همایش

© کلیه حقوق این وب سایت محفوظ می باشد .
طراحی و پیاده سازی شده توسط : همایش نگار ( ویرایش 10.0.5.3)